20.2.10

SABATANTS

Tulemas on Eesti Vabariigi aastapäev. Nädal pärast seda on Kadrina koolis veel XII õpetajate tantsufestival.
Nende ürituste puhul joonistasime lastega rahvatantsijaid.

10.2.10

SUUSASPORDIPÄEV

Reedel, 5. veebruaril  läksime suusapäevale. Me väljusime kooli juurest kell 9. Meid oli 2 gruppi: suusagrupp ja matkagrupp. Kadrina piiril läks meie tee suusatajatest lahku. Kui me poolel teel olime, siis pooled ei jaksanud kõndida. Me nägime ka suusatajaid eemal põllul, kui olime Kadrinast kaugemale jõudnud. Kui olime hernepõllu juures, siis hakkasid Tormi , Anu, Andres ja Jaanus ülejäänud lapsi kelkudega vedama. Isegi õpetaja vedas vahepeal lapsi. Kui mina ja Terese tahtsime kelgult maha minna, siis Tormi ei lubanud. See oli naljakas.
Kui me jõudsime Võduvere kiige juurde, siis saime seal lumisel kiigel kiikuda. Hiljem jõudis sinna ka suusatajate grupp. Kui nad kohale jõudsid, hakkasime me kõik sooja suppi ja saiakesi sööma. Kui me saime söödud, siis saime veel veidi kiikuda. Seejärel liikusime edasi suurele mäele, kus saime palju kelgutada ja mängida.

Mirell

7.2.10

ÖÖKULLID

Meie öökullide sulestikuks on tegelikult kuusekäbi soomused, mis on plastiliini sisse torgatud. Küünisteks lõng, millega sai ühtlasi ka puuoksa aluse  külge õmmelda.
Taustal on sinine kliistervärv ja selle mustri saime kahe värvise paberi kokku vajutamisel/hõõrumisel.

4.2.10

VIHIKUTE NÄITUS

Tegime klassis vihikute näituse. Iga laps võis kahele tema meelest ilusaima käekirjaga vihikule lisada oranži kleebise. Tuleb tunnistada, et ikka veel on õpilasi, kes panevad kleebiseid sõpruse järgi, mitte ilusa käekirja järgi.
Kleebised jagunesid järgnevalt:
Kattri Ann 11
Krislin 10
Kirke 5
Anu 3
Kristjan 3
Kristel 2
Terese 1
Germo 1
Mõningad käekirjade näidised ka slaidišous: